Quantcast
Новини Пловдив » България » Хаджигенов: Манолова и Дончева не са разбрали, както обикновено
България Важно Политика

Хаджигенов: Манолова и Дончева не са разбрали, както обикновено

Николай Хаджигенов
Николай Хаджигенов

Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено. Това каза в коментар пред „Фокус“Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“. Думите му са по повод реакцията на Мая Манолова и Татяна Дончева, че адвокатът  може да не е част от бъдещата парламентарна група на коалицията.

Скандалът в „Изправи се! Мутри вън“ се разрази, след като сутринта  Николай Хаджигенов  по БНТ призна, че е готов да бъде министър, ако се наложи да се пожертва и че без гласовете на БСП нищо не може да се направи, а Манолова и Дончева дадоха извънреден брифинг.  „Всъщност не е задължително г-н Хаджигенов да е част от тази група, особено ако смята да става министър с подкрепата на ГЕРБ и на ДПС, каза лидерът на „Изправи се.БГ“.

„Това е толкова възможно, колкото БСП, ДПС или дори ГЕРБ да решат да подкрепят правителство на малцинството или каквото и да било и вие да не им вземете гласовете.

Да, това е коментар на истински политик. Те говорят едно, а правят друго. Иначе казано – заради някакви техни мнения, те са готови да излъжат избирателите, казвайки им, че можем да не вземем гласовете на ДПС.

Аз, ако съм на ДПС и ГЕРБ, бих подкрепил всяко едно правителство на малцинството. Искам да видя как Манолова или Дончева или който и да било, няма да им вземе гласовете.

Това в правния мир изобщо не е възможно. На вратата на Народното събрание няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и ДПС? Това е смешно“, допълни той.

Още новини по темата

Скандал в „Изправи се! Мутри вън!“. Манолова: Хаджигенов може да не е част от групата

Николай Хаджигенов: Без гласовете на БСП не можем да направим нищо

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...