Quantcast
Новини Пловдив » България » Жена почина, блъсната от сметовоз, в столицата
България Инциденти Крими

Жена почина, блъсната от сметовоз, в столицата

Линейка
Линейка

Жена на 62 години почина, след като беше блъсната от сметоизвозващ камион в столичния квартал „Люлин 6”. Тя била заедно с 2-годишно дете, което е прието в „Пирогов”, съобщи Нова.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията, както и две линейки. Камионът е трябвало да бъде повдигнат, за да бъде извадена жената.

От „Пирогов”, където са откарани пострадалите, съобщиха, че детето е прието с рана на главата и охлузване на крака. След обстоен преглед е установено, че раните са повърхностни. Те са обработени, а детето остава за наблюдение.

Постъпилата с него 62-годишна жена е била без жизнени показатели и с травми, несъвместими с живота. След проведени реанимационни мероприятия, лекарите констатират смъртта ѝ, уточняват още от лечебното заведение.

На брифинг градският прокурор Илияна Кирилова информира, че шофьорът е около 60-годишен. Той е с отрицателна алкохолна проба, но в шок. Изчаква се да премине стресът, за да му бъдат взети показания. Ако разследването докаже, че той е причинил смъртта на жената по непредпазливост, е заплашен от 3 до 15 години лишаване от свобода.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...