Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Жена почина, блъсната от сметовоз, в столицата
България Инциденти Крими

Жена почина, блъсната от сметовоз, в столицата

Линейка
Илюстративна снимка

Жена на 62 години почина, след като беше блъсната от сметоизвозващ камион в столичния квартал „Люлин 6”. Тя била заедно с 2-годишно дете, което е прието в „Пирогов”, съобщи Нова.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията, както и две линейки. Камионът е трябвало да бъде повдигнат, за да бъде извадена жената.

От „Пирогов”, където са откарани пострадалите, съобщиха, че детето е прието с рана на главата и охлузване на крака. След обстоен преглед е установено, че раните са повърхностни. Те са обработени, а детето остава за наблюдение.

Постъпилата с него 62-годишна жена е била без жизнени показатели и с травми, несъвместими с живота. След проведени реанимационни мероприятия, лекарите констатират смъртта ѝ, уточняват още от лечебното заведение.

На брифинг градският прокурор Илияна Кирилова информира, че шофьорът е около 60-годишен. Той е с отрицателна алкохолна проба, но в шок. Изчаква се да премине стресът, за да му бъдат взети показания. Ако разследването докаже, че той е причинил смъртта на жената по непредпазливост, е заплашен от 3 до 15 години лишаване от свобода.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...