Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Стрелба в Тексас часове след като Байдън обяви затягане на режима за оръжията
Важно Свят

Стрелба в Тексас часове след като Байдън обяви затягане на режима за оръжията

Джо Байдън
Джо Байдън

Масова стрелба в Съединените щати  часове след като президентът Джо Байдън обяви затягане на мерките за притежаване на оръжия. По неизвестни причини мъж е открил огън в мебелна къща в град Браян, щата Тексас. Един човек е убит, шестима са ранени, сред тях има и полицай. Четирима са в критично състояние, съобщана Нова.

Започнало е преследване, заподозреният за стрелбата е заловен. Мотивите все още не са ясни. Полицията потвърди, че извършителят е работел в мебелната къща.

„Чух стрелба и си помислих, че някой от пневматичните пистолети пак прави номера. Тръгнах да видя коя от машините е, но един колега ме хвана и каза: „Не, не! Трябва да бягаме. Тук се стреля!“ Той не убиваше всички наред. Подбираше по кого стреля.“, сподели Амелия Родригес, която работи в мебелната къща.

„По време на преследването заподозреният е стрелял по нашите служители и е ранил един от тях. Избягал е от местопрестъплението, но е бил арестуван от магистралната полиция в градче наблизо на име Бидайс. Раненият полицай е в стабилно състояние.“, обясни лейтенант Крейг Къминс.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...