Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Има такъв Слави! Наруши мълчанието с няколко думи във ФБ
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Има такъв Слави! Наруши мълчанието с няколко думи във ФБ

Слави с мрачната си профилна снимка във ФБ
Слави с мрачната си профилна снимка във ФБ

Слави Трифонов най-после наруши мълчанието. В три реда във Фейсбук Дългия написа нещо, но не много. Той благодари на тези, които са гласували за него. Вярно, цяла седмица закъсня да благодари на избирателите си, но и това е нещо, коментират във ФБ.

Ето какво каза Слави:

Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас. Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие“. Това написа Слави Трифонов във фейсбук

Под поста му веднага се включи дама с никнейм Фа Ни, която твърди, че е негова симпатизантка и се възмущава от мълчанието му. Пловдивският майстор на бойни изкуства Божидар Пейчев моментално се хвърли да брани Дългия. „Вие какво точно очаквате да направи? Да излезе да даде пресконференция колко е велик и как ще вкара Бойко в затвора, както правеха всички преди него ли? Точно в това е силата на Слави не говори празни приказки. Всичко, което е казал до момента го е направил“, заключи Пейчев.

 

 

Още

Нинова: Ще подкрепим Слави, ако предложи кабинет

ДПС няма да подкрепи правителство на ГЕРБ и БСП, иска кабинет на новите партии

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...