Quantcast
Новини Пловдив » Маршрути » Ретрорали тръгва от Пловдив за парад във Велинград
Автомобили Маршрути Пловдив Посоки

Ретрорали тръгва от Пловдив за парад във Велинград

Дончо Дончев с неговия "Студебейкър"
Дончо Дончев с неговия "Студебейкър" 1930 г.

По пътя колоната от антики ще разгледа музея на соцавтомобилите в Пещера и ще участва събора на Батак за годишнината от Априлското въстание

Пловдивският автомобилен клуб „Ретро“ подновява сезона с автопоход из региона в два дни. Организаторите Дончо Дончев и Константин Стаматов обявиха програмата и вече приемат кандидати да се включат в приключението.

Ретроавтомобилите ще тръгнат от Пловдив в 10 ч. на 15 май в посока Пазарджик, след това ще акостират в Пещера, където ще посетят музея на социалистическите автомобили, а след това ще участват в събора на Батак за годишнината от Априлското въстание. После ще минат тържествено през Ракитово и ще нощуват във Велинград.

Вторият ден ретроколите ще направят парад в центъра на Велинград, за да могат ценителите да им се порадват.

Ето и цялата програма, публикувана от председателя на Пловдивския автомобилен клуб „Ретро“ Дончо Дончев и капитанът на авто ретро тим „Филипопол“ Константин Стаматов:

Първи ден – 15 май в 10.00 ч. старт в Пловдив, Пазарджик с посещение на Бирена фабрика „РОМБУС”, Пещера с посещение на музея за социалистическите ретро автомобили, Батак с включване в сценария на събора по повод на годишнината от Априлското въстаниег 1876 г. , спиране в град Ракитово и среща с жителите му, Велинград с другарска вечеря и нощувка там.

Втори ден – 16 май 2021 г. във Велинград по следната програма: Закуска до 09.00 ч, ползване на СПА-възможностите на хотела до 11.30 часа. В 11.30 часа изнасяне на ретро автомобилите от паркинга на хотела до определения площад за разполагането им за разглеждане от гражданите и гостите на Велинград от 12.00 часа до 15.00 часа. Обяд по същото време в ресторант намиращ се в близост до ретро автомобилите на площада.

Желаещите да участват в ретро авто поход „РОМБУС” 2021 г. могат да зададат своите въпроси на организаторите и да направят заявката си за участие на следните телефони: 0889034603 или 0895734566 или на електронен адрес: doncho.s@abv.bg

Записването започва от 10 април 2021 г.и ще завърши на 20 април 2021 г. за да е възможно по броя на записалите се екипажи да ангажираме своевременно местата в хотела за настаняване.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...