Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Проф. Минеков: Ако има следващи избори, раненият звяр ще приключи в гората
България Важно ИЗБОРИ 2021 Мнения Политика

Проф. Минеков: Ако има следващи избори, раненият звяр ще приключи в гората

проф. Велислав Минеков

„Дотук нещата се развиват добре. Добре за тези, които се появиха в парламента, добре, че други изчезнаха – фармацевти, бутащи бабички и подобни. Г-н Борисов остана в самота, няма на кого на разчита, той няма да е способен да създаде правителство и моментът е добър да бъде използван“. Това заяви седмица след парламентарните избори  в предаването „120 минути“ проф. Велислав Минеков, който беше част от отровното трио, но не участва в изборите.

По думите му всеки, който се докосне до организацията ГЕРБ, ще изгори. Всякакви опити за съдружие ще доведат до нещастие. „Господинът, който е яхнал ГЕРБ, желае да оцелее на всяка цена. Две могат да са историите относно неговия край – може да има кратка агония, но може да има и продължителна агония. Надявам се да се съберат смели хора и тази агония да бъде прекратена най-късно до септември-октомври“, коментира още той.

Проф. Минеков обясни, че Борисов иска правителство, за него това е оцеляване. „Всички искат правителство – Михаил Константинов, Георги Харизанов, Корнелия Нинова – те искат правителство. И това е спасителният поясн на Борисов“, допълни проф. Минеков.

Следващи избори са предизвикателство за новите партии. „Те похарчиха пари и се бориха с ламя. Нови избори означава всичко това наново да се повтори, пари откъде отново. Тук трябва кураж. Тези, които пожелаят незабавно служебно правителство и нови избори – това са смелите, останалите не стават за нищо, те не са нашите представители“, допълни той.

Категоричен е, че при нови избори партията „Изправи се! Мутри, вън!“ отново ще влязат в парламента. По отношение на разногласията между членовете на партията проф. Минеков заяви, че когато си част от подобна формция, преди да говориш питаш останалите и тогава го заявяваш.

„Ако има следващи избори, този път раненият звяр (ГЕРБ – б.а.) ще приключи в гората. Даже ще го забравим“, коментира още проф. Минеков, който смята, че при едно прикрито Борисово правителство хората отново ще излязат да протестират на улицата.

Още

Най-вероятната развръзка: Слави връща мандата, нови избори през юли
ЦИК обяви окончателния списък с депутати в 45-ото Народно събрание

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...