Quantcast
Новини Пловдив » България » Борисов към депутатите от ГЕРБ: Не се поддавайте на провокации!
България Важно Политика

Борисов към депутатите от ГЕРБ: Не се поддавайте на провокации!

Борисов на първото събиране на депутатите от ГЕРБ след изборите.
Борисов на първото събиране на депутатите от ГЕРБ след изборите.

„Желая ви успех! Не се поддавайте на провокации! Не искам да бъдете като тях! Много скоро народът ще разбере какво си е избрал в тази си част”, с тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна новоизбаните депутати от партията. Той обясни защо е решил да се оттегли от парламента.“Мисля, че в тази сфера – не само в партията, но и извън нея, имам най-много опит, но и успехи. Не случайно в лидерските двубои победих. Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, от които ме избраха, а трябваше да се явя и да ги победя”, заяви Борисов.  И добави, че е решил да не се кандидатира за премиер отново не защото е уморен и остарял.

Той обясни защо е номинирал Даниел Митов, а не  Томислав Дончев за министър-председател. „Дончев каза: „Не искам и мен да ме намразят”. Защото в момента е много модерно да мразиш”, обясни Борисов.

„Успяхте да се справите и пак да сте първа политическа сила. Искам да сте много отговорни, особено по отношение на тези мерки, които ние въведохме – и 50-те лв. за пенсионерите, и за всичко друго”,  каза още Борисов.

Той ще обяви имената на министрите в четвъртия проектокабинет на ГЕРБ, когато получи мандата. В него ще има и министър от СДС.

Още

ГЕРБ пак предлага Цвета Караянчева за председател на парламента
Даниел Митов е предложението на ГЕРБ за премиер

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...