Quantcast
Новини Пловдив » България » Депутатът от ИТН Тошко Йорданов плаши репортер с рязане на крайници за гаф в ефир
България Важно Политика

Депутатът от ИТН Тошко Йорданов плаши репортер с рязане на крайници за гаф в ефир

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

Депутатът от „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заплаши  журналиста от Нова телевизия Благой Цицелков с рязане на крайници за гаф в ефир.  В пряко включване Цицелков съобщава, че партията на Слави Трифонов е готова да приеме подкрепа, включително от ДПС и ГЕРБ, обърквайки ИСМВ с ИНТ. „Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за „Нова ТВ“. Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам“, казва Тошко Йорданов в предаването си снощи. И още: „Я го пуснете тоя хубавец пак… Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона.“

Нова телевизия излез с позиция по казуса. „По време на живо включване в обедната емисия на NOVA на 13 април е допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации – репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!“ с „Има такъв народ“. В излъченото видео, непосредствено след пряката връзка, информацията е напълно коректна.

Намираме за притеснителна връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Подобни аналогии са смущаващи“, гласи тя.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...