Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Атанасова: Ще предложим кабинет, работещ на високите обороти на предходния
България Важно Политика

Атанасова: Ще предложим кабинет, работещ на високите обороти на предходния

Десислава Атанасова

„Изборите приключиха и народът се произнесе. С това завърши и лесната част от работата на нас, новоизбраните. Днес всички трябва поемем своята отговорност към избирателите.

83737 гласуваха за ГЕРБ на миналите избори, нито една от партиите в 45-ото Народно събрание не се доближава до този резултат. Победителят е само един. Това е ГЕРБ. Затова ние ще предложим състав и структура на правителство, чиито членове ще имат готовност веднага да заработят на високите на обороти, на които работеше и досегашният кабинет.“

С тези думи се обърна към новоизбраните народни представители Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тя призова партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ да наруши своето мълчание. „Тук е мястото мълчанието на бъде нарушено и зрителите на шоуто да видят управленски екип, да чуят повече от обичайните лозунги, подвиквания“, заяви тя.

Атанасова отново заяви, че ГЕРБ ще предложат кабинет, ако той не бъде приет обаче, отговорността за стабилност и развитие на страната ще бъде в ръцете на „Има такъв народ“. „И може би на останалите формации, които се провъзгласиха за носители на промяната“, допълни Атанасова.

Определи говоренето за нови предсрочни избори през лятото като неопитност в политиката. „Отказваме да носим отговорност, ако страната ни бъде хвърлена в хаоса на избори в разгара на лятото с цел опонент да получи евентуално още някой депутат“, коментира Атанасова.

Днес новите депутати положиха клетва.

Още

Мика Зайкова от ИТН удари първия звънец, депутатите положиха клетва
Радев към депутатите: Възстановете парламентаризма! На 19 април започвам консултации за правителство

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...