Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Държавната агенция за метрологичен и технически надзор връчи златен знак на Здравко Димитров
Случка на деня

Държавната агенция за метрологичен и технически надзор връчи златен знак на Здравко Димитров

Връчването на наградата
Връчването на наградата

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров беше награден със златен знак втора степен и грамота от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Отличието му бе връчено от председателя на агенцията Петър Горновски.

„Връчвам Ви този златен знак за доброто сътрудничество през последните години. И като областен управител, и сега като кмет, Вие сте човек, който безрезервно подпомага нашата дейност. Уверен съм, че и в бъдеще нашата агенция, чиято работа е изключително отговорна, ще може да разчита на Община Пловдив като партньор“, заяви шефът на ДАМТН.

Здравко Димитров бе категоричен, че сътрудничеството ще продължи и в следващите години.

„Знам, че вашата дейност е разнородна. Отговаряте не само за мерките и теглилките по пазарите, а и за техническата изправност и на асансьорите, на хидротехническите съоръжения, каквито са язовирите. Такъв обем дейност изисква задружни усилия и гарантирам, че и в бъдеще време ще правим всичко, за да бъдем полезни“, заяви кметът на Община Пловдив.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...