Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Шефът на Трафик Александър Апостолов се подложи на детектор на лъжата
Градът Пловдив

Шефът на Трафик Александър Апостолов се подложи на детектор на лъжата

Александър Апостолов
Александър Апостолов

Шефът на Трафик СОТ Александър Апостолов се подложи на детектор на лъжата. Подобна заявка той направи още във вторник, когато стана ясно, че е обвинен в шофиране след употреба на наркотици.

„По време на проведеното предтестово интервю Александър Апостолов беше открит и комуникативен. Той беше категоричен, че през последните пет години не е употребявал каквито и да е било вещества, забранени от българското законодателство. В хода на разговора той заяви, че дори не е приемал Ксанакс.

Във връзка с въпроса дали е оставял „намерените“ от Полицията блистер с Ксанакс и прахообразно вещество в салфетка в шкафа, в спалнята им, той отрече да го е правил. След като беше запознат с процедурата, същият даде доброволното си съгласие да премине полиграфско изследване, с цел проверка истинността на твърденията му“, гласи докладът с резултата от изследването.

На полиграф се подложи и жената, с която Апостолов живее на семейни начала. В заключение е посочено, че нито при Апостоов, нито при жена му е установена значима психофизиологична реактивност на зададените им въпроси в теста.

Т.е. Апостолов не е употребявал наркотици.

Още

Собственикът на Трафик дава пресконференция за инцидента с опиатите и ареста
Шефът на „Трафик“: Не употребявам наркотици, акцията срещу мен е заради разследванията ни

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...