Quantcast
Новини Пловдив » България » Парламентът задължи Борисов да се яви на изслушване на 21 април
България Важно Политика

Парламентът задължи Борисов да се яви на изслушване на 21 април

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Парламентът задължи премиера Бойко Борисов да дойде на следващото заседание на Народното събрание на 21 април и лично да представи Плана за възстановяване и устойчивост, съобщи БНР. Мая Манолова от ИСМВ внесе проекта на решение, след като стана ясно, че министър-председателят е в отпуск и няма да дойде в парламента днес.

По този повод Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ направи изказване, с което взриви залата.“Би трябвало тук да бъде премиерът в оставка Борисов, който е в отпуска. Аз с удоволствие бих си платил глобата за това, което ще кажа, или да получа забележка: „Страхливецът Борисов днес не дойде за пореден път. Шофьорчето Борисов днес не дойде, за пореден път! Джипко Бибитков днес не дойде в парламента! За пореден път!! Прекрасно е, че той е ваш лидер! Благодаря ви за това удоволствие“, каза той.

Тома Биков от ГЕРБ се обърна към Йорданов с думите, че „Има такъв народ“ са излъгали избирателите си. „Първо, се радвам, че на господин Йорданов са му разрешили да се изкаже и днес и са свалили забраната. В границите на лакърдиите, които Вие сте свикнал да произвеждате на килограм, ще ви кажа обаче нещо, което не е лакърдия. Преди само няколко дни, буквално, вашата партия и вашият лидер твърдяха, че единствената ви кауза е да въведете мажоритарни избори в два тура. Днес това не било така. Ами вие излъгахте бе, колеги. И то излъгахте политически и вашата партия събра и подведе 500 000 български граждани с тази теза“, заяви Биков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...