Quantcast
Новини Пловдив » България » Калоян Паргов: БСП загуби 4% от гласовете заради липсата на ясна подкрепа за Радев
България Важно Политика

Калоян Паргов: БСП загуби 4% от гласовете заради липсата на ясна подкрепа за Радев

Калоян Паргов

Липсата на ясна подкрепа за президента Румен Радев е коствала на БСП 3-4% от гласовете на изборите. Това каза пред bTV председателят на столичната организация на БСП Калоян Паргов.

Днес се провежда Националния съвет на партията. „Несъмнено най-важното решение, макар и закъсняло, което ни коства, според първичните анализи доста отливи на гласове, е подкрепата на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова, каза Паргов.

Подкрепата за Румен Радев и Илияна Йотова е първата точка от заседанието на съвета, а следващата точка от дневния ред ще бъде анализ на резултатите от изборите.

Паргов заяви, че едва ли днес ще се вземе решение за назначаване на нов състав на Изпълнителното бюро, защото няма такава точка в дневния ред.

Не е ясно и дали БСП ще обединят сили с „Има такъв народ“. Още повече, че от партията на Слави Трифонов не изразиха намерения в тази посока.“ Това е решение на колективния орган. Искам да чуя колективния разум тук с всички гледни точки, за да можем да преценим кое е най-добре за нас в тази тежка ситуация“, каза Калоян Паргов. Той подчерта, че може да бъде обсъден и въпроса за третия мандат, ако първите две политически сили не предложат кабинет./ПловдивПрес

Още новини по темата

Важен пленум на БСП- обсъждат загубата на изборите и подкрепата за Радев

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...