Quantcast
Новини Пловдив » Градът » С демонстрации откриха площадка за разходка на кучета в „Тракия“
Градът Пловдив Случка на деня

С демонстрации откриха площадка за разходка на кучета в „Тракия“

Десетки тракийци се събраха в Парка на репресираните, за да отбележат откриването на обновената площадка за разходка на домашни кучета.

Десетки жители на най-младия пловдивски район се събраха днес в Парка на репресираните, за да отбележат откриването на обновената площадка за разходка на домашни кучета. Заедно със своите любимци те превърнаха в празник днешния съботен ден.

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров обясни, че съществуващата площадка е изместена заради изграждането на новата база на детско-юношеската школа ПФК „Локомотив“. Съоръжението е обновено и вече съдържа две площадки – за разходка на малки и на големи кучета. Проведени са разговори с много от гражданите, които водят тук своите любимци, като под внимание са взети и техните препоръки.

„Предстои да монтираме пейки, да поставим още кошчета и навес по желание на стопаните, които ползват мястото. Отправям апел да пазим новата придобивка“, заяви Костадин Димитров.

Той допълни, че на територията на „Тракия“ има 5 площадки за раходка на домашни кучета, като всички са изградени с подкрепата на дарители. Спомоществувател на съоръжението в Парка на репресираните е „Луксари Ливинг“.

Днес гражданите отпразнуваха новата придобивка заедно с много обич към най-добрите приятели на човека. Това стана със специалното участие на треньора Галя Конзова, която показа нови върхове във възпитанието на кучета. А от „Рушки“ осигуриха лакомства за всички четириноги./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...