Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » С демонстрации откриха площадка за разходка на кучета в „Тракия“
Градът Пловдив Случка на деня

С демонстрации откриха площадка за разходка на кучета в „Тракия“

Десетки тракийци се събраха в Парка на репресираните, за да отбележат откриването на обновената площадка за разходка на домашни кучета.
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Десетки жители на най-младия пловдивски район се събраха днес в Парка на репресираните, за да отбележат откриването на обновената площадка за разходка на домашни кучета. Заедно със своите любимци те превърнаха в празник днешния съботен ден.

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров обясни, че съществуващата площадка е изместена заради изграждането на новата база на детско-юношеската школа ПФК „Локомотив“. Съоръжението е обновено и вече съдържа две площадки – за разходка на малки и на големи кучета. Проведени са разговори с много от гражданите, които водят тук своите любимци, като под внимание са взети и техните препоръки.

„Предстои да монтираме пейки, да поставим още кошчета и навес по желание на стопаните, които ползват мястото. Отправям апел да пазим новата придобивка“, заяви Костадин Димитров.

Той допълни, че на територията на „Тракия“ има 5 площадки за раходка на домашни кучета, като всички са изградени с подкрепата на дарители. Спомоществувател на съоръжението в Парка на репресираните е „Луксари Ливинг“.

Днес гражданите отпразнуваха новата придобивка заедно с много обич към най-добрите приятели на човека. Това стана със специалното участие на треньора Галя Конзова, която показа нови върхове във възпитанието на кучета. А от „Рушки“ осигуриха лакомства за всички четириноги./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...