Quantcast
Новини Пловдив » България » Борисов: Новото мнозинство със старите муцуни има шанса да изпълни предизборните си обещания
България Важно Политика

Борисов: Новото мнозинство със старите муцуни има шанса да изпълни предизборните си обещания

Пресконференцията на ГЕРБ в неделя сутрин.
Пресконференцията на ГЕРБ в неделя сутрин.

Пост във фейсбук на лидера на ГЕРБ след пресконференцията на партията тази сутрин

Изборите свършиха и вече има ново голямо мнозинство в парламента. Тяхна е отговорността за управлението и за стабилността на страната. Те трябва да приемат Плана за възстановяване и устойчивост, те трябва да решат ще има ли Национален оперативен щаб, от тях зависи ще бъде ли изпълнена волята на 2,5 млн. души за мажоритарен вот. Нека само не превръщат парламента в Народен съд, защото цялата им злоба ще се върне към тях като бумеранг. В желанието си за саморазправа дори приеха противоречащи на Конституцията текстове. Но имат самочувствието на велики юристи. Новото мнозинство със старите муцуни има шанса да изпълни всичките си предизборни обещания. Точно както направихме ние. Дано да не подведат избирателите си.
Иначе Планът за възстановяване и устойчивост е готов и по тази тема не искам да има никакви спекулации. Изготвен е от над 200 човека, най-добрите експерти. По него е работено заедно със синдикати, работодатели и ЕК. Редно е новите управляващи да го приемат. Ние сме опозиция.
На всички стана ясно, че ГЕРБ и ДПС не са имали, нямат и няма да имат общо. Летният преврат в Росенец, който започна с Христо Иванов, е добре координирано общо действие на Демократична България с ДПС. Сега двете партии заедно гласуват в Народното събрание и това е видно.

Още

Борисов: Д-р Симидчиев да оглави щаба

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...