Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » Жана Тодорова е посланик на Евроволей 2021
ВК Марица Волейбол Спорт Спорт Важно

Жана Тодорова е посланик на Евроволей 2021

Жана Тодорова
Жана Тодорова

Либерото на Марица (Пловдив) Жана Тодорова бе обявена от ЦЕВ за един от посланиците на Европейското първенство по волейбол, което ще се проведе в края на лятото в четири града, включително Пловдив, съобщи клубният сайт.

Всяка от четирите страни домакини на шампионата – България, Румъния, Сърбия и Хърватия, е представена от по двама посланици, а другата избрана волейболистка от българска страна е капитанката на Лъвиците Елица Василева, в момента състезателка на италианския Савино Дел Бене (Скандичи).

През следващите месеци до началото на Евроволей 2021 осемте посланици ще участват активно във всички платформи на ЦЕВ, и не само, споделяйки ексклузивно съдържание, специално създадено да даде на феновете възможност да надникнат в техните лични преживявания.

“Истински вдъхновяващо е да играем за България пред своите привърженици. Нашето основно оръжие ще бъде отборната игра, но се надяваме да разчитаме и на допълнителния играч – нашите фенове,” заяви пловдивчанката Жана Тодорова пред официалния сайт на европейската конфедерация.

Посланици на Евроволей от страна на Сърбия ще бъдат Мая Огньенович и Тияна Бошкович. За Хърватия в тази роля влизат Саманта Фабрис и Николина Божичевич, а за Румъния – Нека Оньежекуе и Аделина Унгуряну.

Европейското първенство в Пловдив, Белград, Клуж-Напока и Задар ще се проведе от 18 август до 4 септември.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...