Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Ремонт близо до Пловдив ограничава движението по АМ „Тракия“
Важно Транспорт

Ремонт близо до Пловдив ограничава движението по АМ „Тракия“

Магистрала Тракия Кадър: АПИ
Магистрала Тракия Кадър: АПИ

Движението от 163-ти до 157-ми на АМ „Тракия“ в платното за София ще бъде ограничено от днес заради ремонт на жп надлеза при 159-ти км над линията Пловдив – Бургас, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Трафикът на моторните превозни средства ще се пренасочва в платното за Бургас и ще се осъществява двупосочно – с една лента в посока София и една за Бургас. При натоварено движение в някоя от двете посоки, в платното за Бургас, ще се организира реверсивно движение, с осигуряване на две ленти в посоката с по-натоварен трафик.

Очаква се ремонтните дейности на съоръжението да продължат до 15 юни.

През есента на миналата година беше ремонтирано пътното платно в 12 км участък на АМ „Тракия“ от 156-ти до 168-ми км. Ремонт на жп надлеза, който е с дължина 164 м, не е правен. Предвидено е той да бъде извършен през 2021 г. в началото на новия строителен сезон при трайно подобряване на метеорологичните условия, в съответствие с изискванията за ремонт на съоръжения.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно като спазват стриктно поставената сигнализация и въведените ограничения на скоростта.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...