Quantcast
Новини Пловдив » Регион » 58-годишен мъж от село Житница почина в канал след запой
Калояново Крими Регион

58-годишен мъж от село Житница почина в канал след запой

Снимката е илюстративна

58-годишен мъж от село Житница е починал, падайки в канал с вода.

Сигнал за намерено безжизнено тяло на мъж във водния канал, който минава през селото, подали  в полицията късно снощи  жители на Житница. На място пристигнал екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта.

Починалият мъж е 58-годишен местен жител. Полицията в Хисаря веднага е започнала разследване. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът отишъл на гости при свой приятел и събралата се компания консумирала алкохол.

Малко след 20,30 часа мъжът тръгнал към дома си. Пътят му минавал през воден канал, чиято дълбочина е около 2 метра, а бреговете – от бетон. При преминаването по обособен мост, мъжът залитнал и се търколил към коритото на канала, удряйки главата си в бетона.

Възрастна жена, случайно станала свидетел на случката, установила контакт с пострадалия – мъжът бил в съзнание, въпреки че под влиянието на поетия алкохол говорел неясно. Жената преценила, че няма да може да се справи сама със ситуацията, подала сигнал в полицията  и го оставила, за да потърси помощ.

Пристигналите доброволци обаче го заварили починал. При извършения оглед по тялото няма следи от насилие.

По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно-медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...