Quantcast
Новини Пловдив » България » Адв. Хаджигенов: Говорим с всички партии на протеста
България ИЗБОРИ 2021 Мнения Политика

Адв. Хаджигенов: Говорим с всички партии на протеста

Николай Хаджигенов
Николай Хаджигенов

Политическите сили трябва да се научат да работят с други и в трудни условия. Ние вече разговаряме с всички партии от протеста, седим иден до друг в залата и говорим, заяви пред БНТ депутатът от „Изправи се! Мутри вън“ Николай Хаджигенов.
„Можем да обединим около определени политики – правосъдна реформа, конституционни реформи. Това е достатъчно като обединение за всички. Правителство на малцинството е един работещ вариант“, добави той.

„Нормално е от ИТН да мълчат, малко са изненадани от добрия си резултат“, оправда Хаджигенов мълчанието откъм партията на Слави Трифонов.

„Ние искаме да направим определени неща по определен начин. Хубавото в тази политическа бъркотия е, че имаме 95% съгласие. ДБ избълваха една купчина законопроекти. Аз вкарах закон за премахването на фигурата на вечния обвиняем. Ние се допълваме, което е чудесно“, каза депутатът.
„Това със щабовете и генералите с черни униформи мисля, че е прекалено. Ваксинационният план – това работи“, каза Хаджигенов.
„Имаме много силен икономически екип. Има доста предложени мерки, работи се упорито, вкарали сме мораториум вчера. Надявам се, че показахме, че имаме един жив парламент, не канцеларски печат на Борисов, парламент, който иска нещо да промени“, допълни той.
„Няма да видим Бойко Борисов утре в парламента. А аз не бих подкрепил нито едно предложение на ГЕРБ“, добави адв. Николай Хаджигенов./ПловдивПрес

Още

Каназирева: Ако Манолова, Дончева и Хаджигенов са промяната, Бог да пази България

Хаджигенов не мирясва: Подкрепата от БСП и ДПС ще я вземем

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...