Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » Фенове на Ливърпул горят фланелки, скандират: Почивай в мир! Позор!
Световен Футбол Спорт

Фенове на Ливърпул горят фланелки, скандират: Почивай в мир! Позор!

Фенове на Ливърпул горят екипи на любимия отбор.
Фенове на Ливърпул горят екипи на любимия отбор.

Фенове на Ливърпул реагираха с лавина ог гняв, гориха фланелки на любимия клуб след като научиха за създаването на европейска Суперлига. Запалянковците разпънаха банери на оградата на „Анфийлд“, в които изразиха отношението си към идеята за затворена надпревара на богатите с участието и на „мърсисайдци“.

„Фенове на Ливърпул против европейската Суперлига“, гласи един от банерите, а на другия пише „Позор за вас. Почивай в мир, Ливърпул. 1892-2021“.

В същото време, фракцията фенове Spion Kop 1906 обявиха, че ще премахнат всичките си знамена и банери от емблематичната трибуна „Коп“ на „Анфийлд“ в знак на протест срещу решението на клуба да участва в Суперлигата.

Говорител на Spion Kop 1906 заяви пред The Athletic, че от групата са се свързали с клубната управа, за да обявят решението си за флаговете и банерите, както и за да анонсират оттеглянето на подкрепата си към „клуб, който поставя финансовата алчонст над интегритета на играта“. „Това, което направиха собствениците, е позорно и абсолютно отвратително. Не знаем как се е стигнало дотук без да има консултация с феновете. Те продадоха душите си. Нито един фен на Ливърпул не би могъл да одобри тази Суперлига. Би било хубаво да чуем мнението на мениджъра и играчите – нека излязат и застанат зад феновете“.

 

Още

Скандалът със Суперлигата: Учредители започнаха да се разкайват

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...