Quantcast
Новини Пловдив » България » Даниел Митов: Много е вероятно да се оформи истинско управление на задкулисието
България Важно Политика

Даниел Митов: Много е вероятно да се оформи истинско управление на задкулисието

Даниел Митов
Даниел Митов

Ако „Демократична България“ и „Има такъв народ“ не приемат нашата покана за разговори, е много вероятно да се оформи истинско управление на задкулисието, каза в предаването „Тази сутрин“ номинираният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов. „Когато се подменя вотът на избирателите и най-голямата група се изолира, се зафорямат констелации, които не са много ясни, и тогава ще се появи истински сламен човек“, заяви Митов и даде за пример правителствата на  Любен Беров и  Пламен Орешарски .

„Това е политическо говорене“, каза Митов за думите на Христо Иванов, който по-рано в предаването го нарече „кукла на конци“.  Той беше категоричен, че ГЕРБ няма да търси подкрепа от БСП и ДПС, а за „Изправи се! Мутри, вън!“ обясни, че това е твърде малка коалиция, едва преминала парламентарния праг.

Митов добави, че е напуснал ДСБ още преди 10 години, защото партията е започнала да се изчерпва още тогава. Тои обясни, че през 2007 г., когато е казал, че ГЕРБ не е дясна партия, е мислел така, но след това е променил мнението си.

„ГЕРБ  е дясната партия в България“, заяви още Даниел Митов.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...