Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Проф. Костадин Ангелов: Още днес парламентът да предложи членове на Щаба
COVID-19 България Важно

Проф. Костадин Ангелов: Още днес парламентът да предложи членове на Щаба

Проф. Костадин Ангелов
Проф. Костадин Ангелов

„Няколко дни слушам как различни представители на партии предлагат членове за Националния оперативен щаб. Имат идеи за неговите функции и действия. Ако наистина смятате, че НОЩ е органът, който може да управлява ефективно пандемията в България, моля дайте вашите предложения за членове по начина, по който ги заявихте в коларите на НС. Това заяви министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов по време на днешното заседание на НС.

На критиките, че хирурзи не могат да управляват пандемията, той отвърна, че до момента тя се управлява успешно и подчерат, че числата го показват. „Ние успяваме да излезем успешно от третата вълна. Нека бъдем отговорни към българските граждани. Утре ще дадем поредния брифинг. Моля, ако днес е възможно, нека НС вземе решение и да даде членове на НОЩ, които до края на деня да бъдат конституирани“, призова  министърът на здравеопазването в оставка.

„Поисках думата във връзка с многото изказвания, свързани с Националния оперативен щаб. Изключително съм доволен, че днес виждам всички спокойни. Разумът започва да се връща. От самото начало на пандемията твърдя, че тя може да бъде овладяна с три неща – разум, интелект и дисциплина. Единствено и само единни можем да се изправим и да победим пандемията“, уточни той./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...