Quantcast
Новини Пловдив » България » Тошко Йорданов към ГЕРБ: Никой не иска да се докосне до вас
България Важно Политика

Тошко Йорданов към ГЕРБ: Никой не иска да се докосне до вас

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

Никой не иска да се докосне до вас. С тези думи се обърна към парламентарната група на ГЕРБ председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов. Той взе думата, след като депутатът от ГЕРБ Тома Биков заподозря, че между ДПС и „Има такъв народ“ има задкулисни договорки, а Движението е подкрепило всички шефове на бюджетната, правната и здравната комисии, предложени от „Има такъв народ“ и „Демократична България“.

„В декларацията на ГЕРБ беше пълно с неистини. Ако ви учудва как залата гласува така преди дни, това е защото никоя партия не иска да се докосне до ГЕРБ“, допълни той.

В изказването си Тошко Йорданов не каза категорично дали „Има такъв народ“ ще предложи състав на кабинет. „Ще видите какво ще направим ние, след като видим какво ще направят ГЕРБ за кабинет. И ако се стигне случайно до трети мандат, този, който го вземе, трябва хубаво да си помисли какво ще направи, защото средната част на залата ще го подкрепи, а това ще означава коалиция с ГЕРБ“, предупреди депутатът, избран от Пловдив-град.

„Всеки в тази зала, който е извън ГЕРБ, трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде предател към гражданското общество. Тук няма поле за размисъл“, категоричен бе Тошко Йорданов./ПловдивПрес

Още новини по темата

Депутатите се отказаха от изслушване на Борисов, сблъсък между ГЕРБ и ДПС

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...