Quantcast
Новини Пловдив » България » Борисов и без джипката отчита успехи по магистралите
България Важно Политика

Борисов и без джипката отчита успехи по магистралите

Магистрала "Тракия"
Магистрала "Тракия"

Премиерът в оставка Бойко Борисов, който вчера се ожали, че след операцията не може да си кара джипката, днес намери начин да отчете успехи в изграждането на магистрали и пусна кадри от дрон от „Тракия“.

„Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението в ремонтирания 10 км участък от магистрала „Тракия“ между п. в. „Чирпан“ и п. в. „Чирпан – Изток. Отсечката е част от общо 16,5 км, които започнаха да се обновяват през февруари. В началото на април завърши ремонтът и на 6-километровото трасе между връзката за АМ „Марица“ и пътен възел „Чирпан“. Целият участък е с подобрено отводняване, нова асфалтова настилка, мантинели, маркировка и знаци.
👷 Благодаря на строителите и инженерите, които работиха без почивен ден, едновременно в двете посоки, за да се възстанови трафикът в участъка.
👉 От утре продължава ремонтът на следващите над 23 км от АМ „Тракия“ между Чирпан и Стара Загора. Ще бъдат затворени и двете платна на магистралата, а за удобство на пътуващите са осигурени обходни маршрути. Ремонтът трябва да приключи в началото на летния туристически сезон“, написа той във фейсбук.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...