Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Готов е проектът за нов училищен физкултурен салон в „Тракия”
Случка на деня

Готов е проектът за нов училищен физкултурен салон в „Тракия”

Внасянето на документите за новия физкултурен салон.
Внасянето на документите за новия физкултурен салон.

Директорът на СУ „Свети Седмочисленици” Денка Генчева внесе в администрацията на район „Тракия” проектната документация за изграждане на физкултурен салон на територията на учебното заведение. Кметът на „Тракия” Костадин Димитров подчерта, че възложител на обекта е Министерството на младежта и спорта, а средствата са отпуснати целево по програмата на правителството с министър председател Бойко Борисов за изграждане на физкултурни салони в училищата в страната.

Главният архитект на района Яна Желязкова обясни, че предстои разглеждането на документите, след което следва да бъде издадено строително разрешение.

Спортната зала е с размери 30 на 19 метра и височина 9,40 метра. В нея ще бъдат обособени спортни игрища за баскетбол, волейбол, тенис на маса. Предвидени са скамейки за учениците и обслужващи помещения. Ще има съблекални и за момчета, и за момичета, като всяка ще е оборудвана с шкафчета и ще има санитарни помещения. Предвиден е учителски кабинет, складово помещение и др. Проектното решение осигурява възможност за безпрепятствено ползване на съоръжението от хора в неравностойно положение.

За изпълнител на обекта е избран ДЗЗД „Сатурн-Кабиле”.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...