Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Екология » Фестивалът „Млада синя Земя“ в Природонаучния музей с 4-дневна програма за децата
Екология Пловдив

Фестивалът „Млада синя Земя“ в Природонаучния музей с 4-дневна програма за децата

Фестивалът "Млада синя земя" започва днес.
Фестивалът "Млада синя земя" започва днес.

Зам.-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов ще открие в 10 часа днес  традиционния фестивал „Млада синя Земя“ в Регионалния природонаучен музей – Пловдив. Празникът се организира за поредна година от екипа на музея с подкрепата на Община Пловдив и е посветен на Деня на Земята. Неговата цел е да предостави възможност на децата и младежите от града да демонстрират своите таланти в областта на изобразителното изкуство, музиката, танца и природните науки. Както всяка година, отличените в различните категории ще бъдат наградени. Изложбата на рисунки и проекти ще продължи до 10.05.2021, а програмата на фестивала ще се реализира в 4 поредни дни.

На 22 април от 10 до 17 в сградата на музея ще се проведе конкурсната програма, в която ще вземат участие деца на различни възрасти от детски градини и училища в Пловдив. Предвидени са музикални, вокални и танцови изпълнения.

На 23 април от 12,15 до 13 ще се състои онлайн работилницата „Млад терарист“, организирана от отдел „Терариум“.

През почивните дни 24 и 25 април (събота и неделя) музеят ще работи с безплатен вход за Експозицията за децата до 7-годишна възраст. Малчуганите ще получават подарък изненада и ще имат възможност да оцветяват земноводни и влечуги.

Събитието ще се проведе при строго спазване на противоепидемичните мерки и с до 30% заетост на пространствата в музея.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...