Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Пето игрище за минифутбол откриха в община „Марица“
Марица Регион

Пето игрище за минифутбол откриха в община „Марица“

Кметът Димитър Иванов преряза лентата

Кметът на Община „Марица“ Димитър Иванов зарадва децата на село Граф Игнатиево с ново минифутболно игрище с изкуствена трева. Лентата на съоръжението беше прерязана от Димитър Иванов, председателя на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова, зам.- кмета Петър Минков и кмета на Граф Игнатиево Нестор Чочев.

Игрището е с размери 40 на 25 метра и се намира в парка на село Граф Игнатиево. Оборудвано е с комбинирано съоръжение – минифутболна врата и баскетболен кош и е обезопасено с 6-метрова ограда с мрежа. Стойността му е около 100 000 лв., като средствата са изцяло от общинския бюджет.

Кметът на Община „Марица“ честити на децата на Граф Игнатиево новата придобивка. „Радвам се, че от днес младите хора в селото ще има къде да спортуват. Винаги съм щастлив, когато изграждаме ново спортно съоръжение, защото като бивш спортист, знам, че физическата активност, освен радост и забавление, носи и здраве“, посочи Иванов.

Той припомни, че това е петото игрище за минифутбол на територията на общината. „Удовлетворен съм, че все повече населени места могат да се похвалят с подобни съоръжения. Първото игрище беше открито в село Маноле още през миналия мандат, а вече селата Царацово, Калековец, Желязно и от днес Граф Игнатиево разполагат със спортни площадки с изкуствена трева“, подчерта Димитър Иванов.

Той благодари на екипа си за успешната реализация на проекта и заръча на децата и младите хора в селото да пазят новата придобивка.

„Благодаря на екипа си за добре свършената работа, както и на общинските съветници за гласуваните средства. Благодаря и на младите хора затова, че избират да живеят и да създават семейства в община „Марица“. Надявам се да полагат грижи за доброто състояние на новото игрище. Продължаваме да развиваме и надграждаме постигнатото в името на бъдещето на нашите деца“, завърши кметът Димитър Иванов.

На събитието присъстваха и кметове на населени места и общински съветници.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...