Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Спортното подкрепи младеж в борбата му с левкемията СНИМКИ
Градът Образование Пловдив

Спортното подкрепи младеж в борбата му с левкемията СНИМКИ

Спортното училище в Пловдив

Спортно училище „Васил Левски“ се включи във Великденския благотворителен базар, организиран за поредна година от Младежки център – Пловдив.

15 пловдивски училища, детски градини, доброволчески и неправителствени организации взеха участие с ръчно изработени от деца великденски подаръци. Средствата от продажбата им ще бъдат дарени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.

Учениците от Спортното школо избраха да помогнат на Димитър от Пловдив в борбата му с левкемията.

Целта на традиционния вече базар е развиване на подкрепата и съпричастността на младите хора към благородни каузи и добри дела, както и стимулиране на творчеството у тях.

Базарът беше разположен на Гребната база. Участниците не скриха удовлетворението си от добротворчеството и съпричастността и потвърдиха, че отново ще се включат в следващия благотворителен базар на Младежки център Пловдив по Коледа.

„Удовлетворени и безкрайно щастливи сме, че имахме шанса да развием чувството за отговорност и съпричастност на нашите ученици към правенето на добро! Благодарим на Младежки център – Пловдив за възможността да се включим в тази благотворителна инициатива!“, заявиха от ръководството на Спортното училище./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...