Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » АСТК „Тракия“ обра призовете на Държавното по таекуондо
Пловдив Спорт Спорт Важно

АСТК „Тракия“ обра призовете на Държавното по таекуондо

Каратеките от АСТК "Тракия"
Каратеките от АСТК "Тракия"

5 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медала извоюва отборът на АСТК „Тракия“ на Държавно първенство по Таекуон-до Ай Ти Еф, съобщи кметът на „Тракия“ Костадин Димитров, който е и вицепрезидент на Българската федерация по таекуандо.

Състезанието се проведе а 24-и и 25-и април 2021г. в Благоевград в дисциплините спаринг и силов тест. В първия ден сили мериха децата, мъжете и жените, а през втория юношите и девойките, младша и старша възраст. Това е първа изява на състезателите от една година насам, защото пандемията прекрати участията и направи провеждането на тренировки много трудно.

Със злато се окичиха Атанас Болчинов и Петър Михайлович при мъжете, Гая Вардева при жените, Божидар Михайлович – при юношите и Лилия Митрева при девойките. Със сребърно отличие останаха Велин Лапков, Димитър Китипов, Александър Стефанов и Емилия Тосева. На трето място се класираха Ангел Тодоров, Тодор Ангелов, Енчо Лапков, Иван Христозов и Цветелина Панчева. Треньорският екип е доволен от всички състезатели, поздравява ги за положените усилия в подготовката си и добрата игра на състезанието./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...