Quantcast
Новини Пловдив » България » Борисов възмутен: Искат от нас да работим, докато тече задкулисие (ВИДЕО)
България Важно Политика

Борисов възмутен: Искат от нас да работим, докато тече задкулисие (ВИДЕО)

Бойко Борисов

Президентът Радев, садейки поредното дърво, каза вчера да работим. Ние се надявахме по-рано да ни остържат, а той иска да работим. В същото време неговите подопечни малки партии ни наложиха противоконституционен мораториум и ние сега не можем да работим. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Каква им е играта – той казва: работете и носете отговорност, докато аз се мотая, за да тече задкулисието, затова им се даде време и не им връчи мандата”, подчерта Борисов.

„Радев изкара интересни тези и една от тях беше крещящото мълчание за шпионските скандали у нас и в Чехия, общите ни действия с НАТО и ЕС”, припомни Борисов.

Помолихме 8 дипломати да напуснат страната, и те изгониха 8 наши. Нашите правоохранителни органи са много напред, месеци наред заедно с чужди служби са работили много активно.

Някой да е чул, особено от нашите надменни колеги от „Да, България”? Нима техният лидер Трифонов се изказа по случая Навални, по шпионския скандал в Чехия? Може би греша”, каза още той.

Ако всеки ден трябва да им го припомням… Гласувалите за тях са от най-умната и интелигентна част на обществото. Да им дадем малко тема за размисъл. Нямат позиции, за да се харесат на други места”, заяви Борисов.

„Ако им беше казал, че сме съгласни Христо Иванов – главен прокурор и Наско Атанасов – шеф на ДАНС или вътрешен министър, и приключва темата с тях, това са двете искания”, обърна се той към Даниел Митов по повод отказа на ДБ за консултации за връчения им от президента мандат за съставяне на правителство.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...