Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Нидал Алгафари: Борисов обича Трифонов, защото Шоуто го превърна от генерал в супермен
ИЗБОРИ 2021 Политика

Нидал Алгафари: Борисов обича Трифонов, защото Шоуто го превърна от генерал в супермен

Нидал Алгафари

Бойко Борисов обича Слави, защото премиерът в оставка нямаше да е този, който го познаваме, ако не бяха Трифонов и екипа му. В предаването му от един добър генерал го направиха супермен. Това каза в студиото на „Тази събота и неделя“ писателят и политически PR Нидал Алгафари, който бе автор и режисьор на студентската програма „Ку-Ку“.

„Навремето имахме партия „Ку-Ку“, която бе единствената забранена от Конституционния съд с мотивацията, че в заглавието си съдържа гнездов паразитизъм“, допълни продуцентът Евтим Милошев, който е един създателите на „Ку-Ку“ и „Шоуто на Слави“.

Те допълниха, че силната фигура в партията по онова време е бил Петър Курумбашев, а в листите са участвали „футболистите от 94 г.“, борци, стрелци.

Как се получи така, че легендарното сатирично студентско предаване „Ку-ку“ се превърна в гнездо, в което бяха отгледани не малко бъдещи депутати.
Алгафари разказа, че за последните 20 г. се е виждал с Трифонов два пъти, когато го е канил в предаването си и допълни, че той се е затворил в много тесен кръг.

„Феноменът на българската телевизия и политически живот много отдавна спря да общува с най-близките си. Първият човек, който го предложи да влезе в предаването бе Август Попов, знам, че много от отдавана те не разговарят, с Влади Въргала, който също много му помогна в първите му стъпки, също не си общуват, с Камен Воденичаров много дълго време бяха разделени, с Евтим Милошев доста дълго бяха разделени също“, допълни писателят.

Милошев допълни, че публичното му присъствие е процес, който се следва точно и ясно и няма случайности.

„Слави Трифонов е човек, който от нищото успя да стигне едни изключителни върхове, той успя да премине през мутрите на СИК и ВИС и през политическия живот“, каза Алгафари.

Той допълни, че силата на Трифонов е била в говоренето и тази сила в момента е заключена, което не е правилно.

„Може би защото повечето от нещата, които ги е казал Слави, са изписвани на аутокю от 7-8 души. Ако изведнъж той трябва да говори в момента, може да се окаже в много трудно положение, защото не идват толкова бързо хрумките“, каза Алгафари.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...