Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Зелен коридор за имунизация в Асеновград на 30 април
COVID-19 Асеновград Здраве Регион

Зелен коридор за имунизация в Асеновград на 30 април

Ваксината срещу ковид
Ваксина срещу ковид

Зелен коридор за ваксинация срещу коронавирус с дози на Pfizer/BioNTech разкриват в Асеновград. Ваксинационната кампания е предвидена да се състои в първия почивен ден от тази седмица – петък (30.04.21 г.), с цел по-голям брой хора да могат да се възползват и да се имунизират.

Ваксинацията ще се извършва във вече познатия кабинет на II етаж в МБАЛ – Асеновград – в новото крило (до залата със скенера). Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата. Часовете, определени за ваксинация този петък, са от 09:00 ч. до 16:00 ч. Ако след този час все още има желаещи да се имунизират срещу коронавирус, те ще бъдат обслужени.

Ръководството на лечебното заведение призовава пациентите да носят предпазна маска за лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите.

Нека всеки бъде толерантен към околните и да изчаква с търпение реда си, за да не се стига до неприятни ситуации, приканват от МБАЛ – Асеновград, като уверяват, че всеки пациент ще бъде обслужен.

Още

Ваксината „Янсен“ ще се използва без ограничения

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...