Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Хилда Казасян с концерт на Майските празници на Асеновград
Асеновград Култура Регион

Хилда Казасян с концерт на Майските празници на Асеновград

Плакатът за концерта на Хилда Казасян
Плакатът за концерта на Хилда Казасян

Плевенската филхармония и Хилда Казасян ще бъдат сред най-атрактивните и интересни гости на Майските празници на Асеновград. Пред асеновградска публика те ще представят известна филмова музика от добре познати български филми.

Музикалният спектакъл „Да послушаме кино“ пристига на асеновградска сцена на 28.05.21 г. (петък). Началният час е 19, а мястото – НЧ „Родолюбие“. Събитието ще се проведе при строго спазване на въведените към онзи момент противоепидемични мерки. Билети се продават в читалищната сграда. Община Асеновград поема част от сумата, определена за входна такса, с цел цените да бъдат достъпни за повече жители и гости на града, които да могат да се насладят на културното събитие. В програмата са подбрани любими мелодии от български игрални филми, сред които „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и други.

Като специални гости на спектакъла на сцената до Хилда Казасян ще застанат Теодосий Спасов, Васил Петров, Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов, а диригент ще бъде Борислав Йоцов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...