Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Бербатов официално поиска да е президент на БФС (ВИДЕО)
БГ Футбол Важно Спорт Спорт Важно

Бербатов официално поиска да е президент на БФС (ВИДЕО)

Димитър Бербатов обяви кандидатурата си за президент на БФС.
Димитър Бербатов зове за революция в българския футбол

Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС. Звездата на БГ-футблола заяви намеренията си официално на нарочна  пресконференция, на която представи и част от екипа, с който ще работи.

Това са Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, който беше част от Изпълкома на БФС. В екипа е и Боби Станков (б.р. – син на Александър Станков и внук на Борис Станков). Има и юрист – Георги Владов.

„Няма какво да се бавим и отлагаме – официално откривам моята кампания за президент на БФС. Започнахме от доста преди това да работим активно. Имах възможност да работя с най-добрия треньор и мениджър Сър Алекс Фъргюсън и той винаги казваше – екипна работа. Казваше, че подбора на екипа е едно от най-важните неща за успеха. Имам пълно доверие и единомислие в това, което правим. Това са хора, с които мислим по един начин.

Настъпвам в нова глава от професионалното си развитие. Смятам, че е дошъл момента. Трябва да има симбиоза между бизнес хора и хора, които знаят как се случват нещата. Затова в екипа влиза Стилиян Петров – говорим и коментираме какво и как трябва да се направи. Има уважение и респект между нас – професионално и чисто човешки план. Той ще бъде част от Изпълкома. Другият човек е Мартин Петров. Много се радвам че и той е до мен и се уважаваме“, каза Бербатов.

„Другият човек е Петър Величков. Намерихме общ език, той има много опит като член на Изпълкома на БФС. Боби Станков се присъедини към нашия екип и е важна част от него. Знае как се случват нещата и опита му е безценен.

Тези хора имат желанията и намеренията да променят нещата както са, защото има нужда. Силата, която ни обединява, е че нещата трябва да станат по по-добър начин. Тези хора знаят, че имат моето „Благодаря”. Те предоставят мнения и идеи, които се обсъждат и дебатират. Всяка една добра идея е добре дошла при нас. Не знаем всичко, затова се учим и растем. Затова хората, които търсят промяната, нямат сцената да кажат какво искат са добре дошли при нас. Футболът е за всички нас, а не за мен“, каза още той“, каза още бившият национал.

Още 

Тервел Златев и Павел Колев в екипа на Бербатов в битката за БФС

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...