Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Борисов: Една по една падат маските на мнозинството
България Важно

Борисов: Една по една падат маските на мнозинството

Бойко Борисов
Бойко Борисов

„Една по една падат маските на мнозинството. Гражданите очакваха мажоритарен вот и промяна във финансирането на партиите. Вече е ясно, че нито едно от тези неща няма да се случи благодарение на машинациите на нашите опоненти. Вчера обвиниха ГЕРБ в съглашателство с БСП и ДПС, а само ден по-късно и този мит бе разрушен“. Това коментира на работно съвещание с вицепремиера в оставка Екатерина Захариева и министрите в оставка Кирил Ананиев, Костадин Ангелов, Деница Сачева и Лъчезар Борисов министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

Той заяви, че при нови избори съотношението на силите в парламента ще е същото, но страната ще е загубила ценно време и държавен ресурс.

По отношение на взетото вчера решение да се даде зелена светлина за преговори за руската ваксина, Борисов заяви: Могат да си направят правителство още днес и тогава могат да си докарат ваксини и от Луната. Докато обаче отговорността за управлението е при нас – ние ще спазваме европейските правила и ще направим поръчка само след като ЕАЛ одобри препарата.

Здравният министър в оставка Костадин Ангелов дори заяви, че руската ваксина не е медикамент.

Още

Здравната комисия одобри искането за внос на руската ваксина „Спутник V“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...