Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Мараджиев инспектира строежа на физкултурния салон на СУ „Отец Паисий“
Регион Стамболийски

Мараджиев инспектира строежа на физкултурния салон на СУ „Отец Паисий“

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев инспектира строежа на физкултурния салон на СУ „Отец Паисий“ и на място установи, че работата по обекта върви по план, а топлото време ще позволи на строителите да ускорят темпото. Мараджиев е през ден на обекта и следи всеки етап от работата на строителите. Според него веднага след завършването на физкултурния салон трябва да се пристъпи към саниране на фасадата на цялото училище и така ще се пестят средства са отопление и климатизация на сградата.

Физкултурният салон се изгражда по спечелен от Общината проект на стойност 578 973.12 лева с ДДС. По проект спортната зала ще е с топла връзка със сградата на училището и ще може да се ползва за няколко вида спорт – баскетбол, волейбол, тенис и футбол. Ще има съблекални и бани, като цялата сграда ще е климатизирана.

„Докато някои играят шах, други пък още си мислят, че бягат боси по асфалта на софийските улици, трети се чудят с какви поправки в изборния закон да се легитимират, ние в малките общини какво правим – работим! Ето как върви строежът на новия физкултурен салон на СУ „Отец Паисий“. Тук съм през ден, а всеки ден на някой нов обект. Хората виждат и знаят къде отива всеки лев. Така се прави! Още нещо има, което трябва да се направи за училището – не ми харесва фасадата и ще търсим средства от Министерството на образованието или по проект, но няма да я оставим в този вид“.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...