Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Nord Building – модерно и удобно жилище на супер цена
Бизнес Важно Градът Имоти

Nord Building – модерно и удобно жилище на супер цена

Nord Building

Модерно и удобно жилище на супер цена. Това предложение идва от един от най-големите инвеститори в Пловдив PIMK Build. Фирмата започва да строи нов жилищен комплекс на най-новия булевард в града на тепетата бул. „Северен“.

Nord Building, както се казва комплексът, ще предложи апартаменти, подходящи за семейства.

Първата сграда от комплекса, чието строителство ще започне до няколко седмици, ще бъде на 17 етажа, на които ще бъдат разпределени 280 апартамента. Жилищата са 2- и 3-стайни, защото PIMK Build залага на нова концепция – в момента се търсят по-големи жилища боксониери, жилища, които да са подходящи за двойки с деца и именно такива апартаменти ще предложат на своите клиенти от PIMK Build.

Освен модерната архитектура, освен отличното разположение на самите жилища, апартаментите ще предложат и страхотна гледка – към Стара планина и към Родопите.

PIMK Build са един от най-големите инвеститори в Пловдив, но и не само. Фирмата паралелно с Nord Building работи и по друг проект, но в София – Capitol Residence. Комплексът, също като този в Пловдив, ще бъде високо строителство, ще разполага с 460 апартамента – отново отговарящи на търсенията на двойки с деца.

Capitol Residence се намира в район „Сердика“, местност Задгарова артерия. Съвсем близо са и Централна гара, и автогара „Сердика“. В непосредствена близост ще бъде изграден пешеходен подлез до гарата, което ще осигури още по-лесния достъп до ключови спирки на градския транспорт – метро, трамваи или автобуси.

PIMK Build за пореден път доказват, че не осигуряват просто жилища, а истинско удобство и комфорт. За всяко жилище е осигурено паркомясто. Предвидени са озеленяване, места за рекреативни дейности и почивка. Съвсем близо до Nord Building се строи Lidl, а отличната транспортна комуникация ще осигури безпроблемен и бърз достъп до всеки край на града. Capitol Residence в София пък е близо до магазини Bauhaus, Технополис, Jysk и Хиполенд.

PIMK Build обещават и двата комплекса да са съчетание от достъпна цена и качествено изпълнение.

Стартовата цена за комплекса в София е 690 евро за квадратен метър, а в Пловдив – 560 евро за квадрат, като разбира се инвеститорът ще предложи на своите клиенти различни и гъвкави планове за плащане.

Строежът на Nord Building ще стартира до няколко седмици, а до две години след началото на строителството, комплексът ще е готов. Апартаментите вече са в продажба, като около 60 от тях са продадени.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...