Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Кметът на Стамболийски раздаде агнешко и дроб сарма на бедни
Регион Стамболийски

Кметът на Стамболийски раздаде агнешко и дроб сарма на бедни

Агнешко с дроб сарма получиха 320 души в Стамболийски, за да посрещнат Великден. Благотворителната акция беше организирана за шести пореден път от кмета на общината Георги Мараджиев и семейството му.

Дарението е за всички потребители на местното социално звено Домашен социален патронаж и включените в проекта „Топъл обяд“. Агнешко бе раздадено и на децата от Центъра за настаняване от семеен тип, които получиха и специална торта, украсена със зайци, цветя и писани яйца.

„През целия ми съзнателен живот съм се стремял със семейството ми да живеем в хармония и уважение към хората, и да помагаме. Правили сме го стотици пъти! Дарявали сме много преди да стана кмет. А от 2015 година досега на всеки празник – Великден, Гергьовден, Архангеловден и Коледа, раздаваме храна на хора, които са бедни и самотни, които чакат вкъщи Великден без да имат храна на масата. Надявам се, че правим по някакакъв начин щастливи тези 320 души. Години наред не съм говорил за това, защото смятах, че не е нужно, когато правиш добро, да го огласяваш. Но вече мисля, че, ако повече хора се включват в такива инициативи, ще дадем светлина и топлина не на 320, а на много повече хора“, каза кметът Георги Мараджиев./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...