Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Нов зелен коридор за имунизация срещу COVID-19 в Асеновград
COVID-19 Асеновград Здраве Регион

Нов зелен коридор за имунизация срещу COVID-19 в Асеновград

МБАЛ - Асеновград
МБАЛ - Асеновград

МБАЛ – Асеновград, обявява нов зелен коридор за масово имунизиране срещу коронавирус. В последната осигурена възможност за ваксинация бяха обслужени около 250 души за времето на пълен работен ден. Ваксините, с които разполага лечебното заведение към момента, са Pfizer/BioNTech; Moderna и AstraZeneca.
Ваксинацията срещу COVID-19 ще се извършва в обичайния приспособен за целта кабинет – на II етаж в МБАЛ – Асеновград – в новото крило (до залата със скенера). Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата. Няма нужда от предварително записване. Желаещите да се ваксинират ще бъдат допускани до кабинета на групи от по най-много 10 души. Целта е да не се допуска струпване на хора и максимално да се намали и при възможност – да се избегне контактът с другите пациенти в болницата.
Зеленият коридор засега е определен за 04.05.21 г. (вторник) в рамките на половин работен ден – във времето от 08:30 ч. до 13:30 ч. Ръководството на МБАЛ – Асеновград, призовава пациентите да носят предпазна маска за лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите, да бъдат толерантни и търпеливи, за да не се създава излишно напрежение.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...