Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Арестуваха с наркотици петима за 10 дни
Градът Крими Пловдив

Арестуваха с наркотици петима за 10 дни

архив, полиция
архив, полиция

Престъпността не спира и по празниците. За времето от 23 април до 2 май служители ОДМВР Пловдив са провели акция за незаконно притежание и разпространение на наркотични вещества.

В рамките на 10 дни в момент на притежание на марихуана, бонзай хероин и таблетки Ривотрил са арестувани петима души, като три от задържаните са жени. Две от тях са пловдивчанки, а третата от Стара Загора. От един от задържаните са иззети няколко блистера таблетки Ривотрил.

Акциите са осъществени от служители на отдел „Криминална полиция“ на ОДМВР Пловдив, Охранителна и Общинска полиция и криминалисти от Пето РУ.

При една от проверките служители на реда се натъкнали на мъж, който в опит да осуети законовите действия на полицаите, се опитал да побегне, последвала гонка, но мъжът у когото са били открити впоследствие наркотици, е бил задържан и арестуван. При оказването на съпротива, задържаният е причинил лека телесна повреда на длъжностно лице.

При контрола по пътищата са задържани двама водачи, извършили престъпления свързани с шофиране под въздействие на алкохол и наркотични вещества. Над 60 са актовете по Наредба 1 на Община Пловдив, съставени на лица, които предлагат сексуални услуги в околностите на „Скобелева майка“. 30 от проверените не са носили в себе си документи за самичност, като за нарушенията е взето административно отношение и са им съставени актове по ЗБЛД.

Някои от проверяваните при вида на патрулка или униформени са се опитали да ибягат, предприемайки и пресичане на оживения път в близост до натоварения пътен възел, с което са създали и предпоставки за ПТП. Като резултат са съставени 26 акта и фишове по ЗДВП.

При акцията униформените са попаднали и на 2-ма души, обявени за издирване в качеството им на свидетели.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...