Quantcast
Новини Пловдив » България » Дилов-син към Слави: Да оправдаеш глупава постъпка, с това, че друг го е правил?
България Важно Политика ФБстатус

Дилов-син към Слави: Да оправдаеш глупава постъпка, с това, че друг го е правил?

Любен Дилов-син
Любен Дилов-син

Любен Дилов-син отвърна остро на Слави по повод „котката на Шрьодингер“, както го сравни Дългия днес.

Очевидно хората, които пишат постовете на Слави разбират еднакво от суперпозиция (сравнението с котката на Шрьодингер) и парламентаризъм (сравнението с промените в изборното законодателство от 2016-а и тези от миналата седмица). Т.е. никак! Това написа Любен Дилов-син във фейсбук по повод публикацията на Слави Трифонов по-рано днес.

„И понеже се досещам, че най-вероятно ще се опитат да се информират поне за едното от Гугъл, да прочетат внимателно Интерпретацията на Еверет за паралелните вселени и съвместните истории…

И още нещо: да оправдаеш глупава постъпка с това, че някой друг го е правил преди, е сериозен довод, нали?“, написа Дилов-син от ГЕРБ.

Б.Р. Американският физик Хю Еверет е автор на теорията за паралелните вселени на квантовата физика.

Според Хю Еверет когато правите важен избор в живота си, Вие фактически избирате между два различни възможни варианта на бъдещето. Съгласно физическата терория за „множествените светове“, във всеки момент на избор става разделение на Вселената, т.е. различните възможности съществуват в паралелни светове. Съгласно тази теория Вселената се състои от безкрайно множество светове. Нашият Космос е само един от тези светове.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...