Quantcast
Новини Пловдив » България » Истинският дарител на Демократична България опроверга ГЕРБ: Не внасям машини за гласуване
България Важно ИЗБОРИ 2021

Истинският дарител на Демократична България опроверга ГЕРБ: Не внасям машини за гласуване

Иван Тодоров Кадър: ФБ
Иван Тодоров Кадър: ФБ

Дарителят на Демократична България Иван Тодоров опроверга твърденията на ГЕРБ, че внася машините за вота. Чрез социалните мрежи Тодоров обясни, че няма нищо общо със собственика на Сиела, който внася машините за гласуване и често бъркат името му.

Публикуваме изказването му:

По стечение на обстоятелствата съм се сдобил с доста неоригинално име. Често получавам имейли по погрешка, а при нови регистрации потребителското име е винаги заето. Бъркаха ме с мафиотски бос с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, обвинен в тероризъм, а наскоро и с вносител на машини за гласуване, търсещ да си осигури лоби срещу 100лв.

За съжаление или за щастие, не съм нито един от горните, а просто човек, който вярва, че част от полученото трябва да се връща в полза на обществото. Затова понякога подкрепям със скромни суми идеи или каузи, в които откривам смисъл. Демократична България е една такава кауза, която, според банковото ми извлечение, на 20.09.2019 в 10:23ч съм подкрепил със 100лв.

Вчера разпечатка с този превод беше размахана на брифинг на ПП ГЕРБ с цел създаване на фалшиви новини, скрояване на компромат и евтина пропаганда в стила на близките до тях кафяви медии.

Уважаеми дами и господа от Политическа Партия ГЕРБ в парламента, в телевизора, в джипката, в хола в Банкя или някъде другаде. Жалко е, че във вашия свят даренията и публичното финансиране винаги са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите!

Още

Биков: Този Изборен кодекс е срамен, в услуга на Румен Радев е

Трифонов: ГЕРБ ги боли, вече няма да я има тяхната ЦИК

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...