Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Паркираме безплатно в „Синя зона“ на Гергьовден
Градът Пловдив

Паркираме безплатно в „Синя зона“ на Гергьовден

Цената за един час престой е 2 лв. и може да се заплати чрез закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или паркинг автоматите.
Цената за един час престой е 2 лв. и може да се заплати чрез закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или паркинг автоматите.

Паркирането в „Синя зона“ днес в Пловдив ще е безплатно, тъй като на 6 май официално се празнува Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия.

От ОП „Паркиране и репатриране“ напомнят, че „Синя зона“ работи от понеделник до събота – от 08:30 до 18:30 часа. Цената за един час престой е 2 лв. и може да се заплати чрез закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или паркинг автоматите.

Паркоматите предоставят удобен начин за таксуване, защото чрез тях шофьорите могат да заплатят и кратък престой от 30 минути за сумата от 1 лев; важно е обаче издадената касова бележка да се постави на видимо за контрольорите място.

Последната новост е, че от 26 април насам таксуването за „Синя зона“ по цялата улица „Иван Вазов“ става само чрез паркомати и SMS на кратък номер 1332. За целта в участъка от колелото на Централна гара до кръстовището с ул. „Авксентий Велешки“ бяха поставени 3 нови машини. Служителите, които до скоро продаваха талони, са пренасочени към пресечките на улицата, които попадат в обхвата на зоната за платено паркиране./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...