Quantcast
Новини Пловдив » България » Нов скандал в комисията за проверка, групата на ГЕРБ пробва да спре Илчовски
България Важно Политика

Нов скандал в комисията за проверка, групата на ГЕРБ пробва да спре Илчовски

Бурни разправии на заседанието на комисията.
Бурни разправии на заседанието на комисията.

Нов скандал се вихри в комисията за проверка за управлението 10 годин назад, цялата група на ГЕРБ нахлу в залата и пробва да спре агробизнесмена Светослав Илчовски, който в сряда обяви, че е бил изнудван. Той съобщи и че бизнесменът Миню Стайков е бил насилван в ареста, а клип с издевателството е бил пускан на определени хора като предупреждение. Заяви и че снимките с кюлчета злато в спалнята на Бойко Борисов са били направени от момиче на повикване, чиято тарифа била 5000 лв.

„Много хора ще започнат да говорят в следващите няколко дни, досега всичко беше контролирано от машината на ГЕРБ“, предупреди Илчовски, който предостави на комисията снимки и клип.

На въпрос на Тома Биков от ГЕРБ бил ли е разследван от прокуратурата Илчовски отговори, че срещу него е имало дело за убийство в старозагорската прокуратура, но то е било прекратено. Илчовски твърди, че по указания на Бойко Борисов са сключвани кухи сделки с фирма „Градус“ на Иван Ангелов и само за 2017 г. печалбата от тази дейност е била 60-70 млн. лв. Той допълни и че е бил принуждаван да продава зърно на Иван Ангелов на цени под пазарните.

 

Заседанието на комисията се излъчва на живо на този линк:

blob:https://www.parliament.bg/f5137bee-52f7-4b08-87d3-5dd7a352d0b6

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...