Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Пловдив е домакин на национален онлайн форум за ученическо самоуправление
Градът Образование Пловдив

Пловдив е домакин на национален онлайн форум за ученическо самоуправление

На входа на Руската гимназия, в класните стаи и тоалетните има сложени информационни материали от РЗИ
Руската гимназия

Единствен по рода си форум събира ученически съвети от цялата страна в онлайн среда, за да споделят опит и да обменят идеи. Домакини са ЕГ “Иван Вазов” и Младежки съвет Пловдив. Събитието е под патронажа на Регионално управление на образованието- Пловдив и ще се състои на 7,8 и 9 май.

Началникът на РУО Иванка Киркова, зам.-кметът Стефан Стоянов, директорът на ЕГ „Иван Вазов“ Вихра Ерамян, председателят на Ученическия съвет към Руската гимназия Симеон Марков и председателят на Младежки съвет Пловдив Петя Боекова ще открият форума.

Ученици от две пловдивски училища – Национална търговска гимназия и Езикова гимназия “Иван Вазов”, както и от Национална гимназия по древни езици и култури “Свети Константин-Кирил Философ”- София ще представят структурата и дейността на ученическите си съвети.

В събитието ще вземат участие експерти, директори, учители, педагогически съветници, училищни психолози и ученици от цялата страна.

Те ще научат повече за добрите практики в областта на ученическото самоуправление, за историческото развитие на ученическите и младежките организации в България и ще участват в дискусии и разговори по темата./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...