Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Учениците от Спортното с видео поздрав по случай Деня на Европа
Градът Образование Пловдив

Учениците от Спортното с видео поздрав по случай Деня на Европа

Спортното училище в Пловдив

Видео поздрав в чест на 9 май- Ден на Европа отправиха ученици от Спортно училище „Васил Левски“ в Пловдив. Инициативата е по идея на ръководството на училището и преподавателите от Методично обединение по чужди езици. Възпитаниците на Спортното училище отправиха на английски, немски и руски език своите послания за обединение, толерантност и уважение към света на Европа.

Най-добрите посланици на мира са спортистите! А Денят на Европа е посветен на мира и обединението.

С помощта на своите мотивирани и професионално подготвени учители по чужди езици учениците успяват да са част от голямото семейство на Европа, в което не съществуват езикови граници.

Видео поздравът на учениците на СУ „Васил Левски“ по повод Деня на Европа е публикуван в youtube каналът на училището https://www.youtube.com/watch?v=aF7gdb11NB0.

Школото е с още една нова инициатива – училищният звънец ще озвучава с актуална музика. След химна на училището сега звучи този на Европа, а след това идва ред и на химна за Св. Св. Кирил и Методий.

Най-славното спортно училище се готви за прием на новите ученици за учебната 2021/2022 година. Стартът за приемане на документите за полагане на изпитите по вид спорт започва на 20 май, а изпитите за първия тур са в периода от 21 до 30 юни 2021 г.

Подробности: https://suvlevski.com/dpp/darzhaven-plan-priem-2021-g-2022-g.html

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...