Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Депутатът Младен Шишков: Този парламент не я свърши никаква! На нищото, нищо!
България Важно Раковски Регион

Депутатът Младен Шишков: Този парламент не я свърши никаква! На нищото, нищо!

Младен Шишков

Този парламент не я свърши никаква! На нищото, нищо! Освен недоносчето Изборен кодекс, чиито пороци скоро ще видим в действие, на терен. Това пише във Фейсбук профила си депутатът Младен Шишков, който влезе в парламента от Пловдив област с голям преференциален вот и пренареди листата на ГЕРБ-СДС.

“Какво работят депутатите след края на мандата – пак нищо”. Този виц го разказвах по време на предизборната кампания, след което го опровергавах с реални факти и показвайки нагледно работата на депутатите. За съжаление в края на последния работен ден (вероятно) на това злополучно сборище наречено 45 Народно събрание, след парламентарния фарс наречен „Комисия по ревизията,“ нямам аргументи, с които да оборя горното твърдение. Този парламент не я свърши никаква! На нищото, нищо! Освен недоносчето Изборен кодекс, чиито пороци скоро ще видим в действие, на терен“, казва Младен Шишков.

Той определя заседанието на комисията, оглавена от Мая Манолова, като „парламентарен тероризъм“.

„Що се касае до злополучната комисия, на която имах неблагоразумието (защото не членувам в нея) да присъствам от начало до край без прекъсване – думите парламентарен тероризъм са най-меката квалификация, която мога да използвам! Политическият ПР винаги е бил част от парламентарния живот, но такова издевателство над парламентаризма не бях срещал през съзнателния си живот. За да напомпаш стремглаво падащото ти и без това крехко доверие, да доведеш неадекватен човечец, да му задаваш безумни лексиконски въпроси, в най-важната инстутиция на страната, пред целия телевизонен и интернет ефир, е безчинство над демокрацията, безчинство над хората“, възмущава се народният представител.

„Не, това не е България, в която избрах да живея, и която обичам, въпреки че имах много възможности да избягам през последните 20 години. Това не е България, на която посветих 15 години от живота си, за да ги видя унищожени за по-малко от месец. Това не е България на Левски, Ботев, Раковски, Бенковски. България днес се изтръгва с невиждана ярост от прегръдката на Европа. Приятели – ще го позволим ли?“, завършва той./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...