Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Феновете на Ботев не искат Михайлов, канят Бербатов в Пловдив
БГ Футбол Градът Пловдив Спорт Спорт Важно

Феновете на Ботев не искат Михайлов, канят Бербатов в Пловдив

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Свикването на извънреден конгрес на Българския футболен съюз е крайно належащо, не желаем БФС да бъде ръководен от Борислав Михайлов и неговото обкръжение. Това пишат в позиция от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив. Изпратена е и покана към Димитър Бербатов за среща, който да презентира идеите му за футбола.

Ето позицията:

От името на една от най-големите футболни общности в България, ние привържениците на Ботев Пловдив, искаме да изразим своето разочарование и притеснение относно събитията в българския футбол в последните седмици и по-специално в БФС.

Смятаме, че създалата се ситуация с начина, по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол. Поради което ние изразяваме мнение, че свикването на извънреден конгрес на БФС е крайно належащо в тази ситуация и не желаем БФС да бъде ръководен от Борислав Михайлов и неговото обкръжение.

С тази декларация отправяме и покана към единствения официално заявен към момента кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов на среща в Пловдив при удобно за него време в близко бъдеще, за да презентира пред нас своя екип и идеи за развитие на футбола в България.

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...